Om

Löparskador.se är en hemsida om löparskador, hur man blir kvitt dem och hur man gör för att förebygga dem. Artiklarna på hemsidan baseras i största möjliga mån på den senaste forskningen inom de olika områdena. Sidan vänder sig till professionella som jobbar med löparskador på olika sätt, men självklart också till löpare av alla dess sorter som är extra intresserade!
Sidan ska på inget sätt ersätta undersökning och diagnos av professionella hälsoarbetare, så om du vill veta orsaken till din skada och få en skräddarsydd behandling utifrån dig, sök vård. Målet med hemsidan är att sprida kunskap och på så vis få fler personer att kunna njuta av löpning utan smärta!

Bakom Loparskador.sewebgoran-300x269

Göran Winblad som driver och är skribent på hemsidan är Leg. Fysioterapeut. Göran är kliniskt aktiv på Vansjøklinikken i Moss, Norge. Han är extra intresserad av löparskador och har via sin elitsatsning inom orientering själv drabbats av många löprelaterade skador.
Vill du kontakta Göran om frågor eller förslag gällande loparskador.se gör du det via det här formuläret.

Bor du i närheten eller har vägarna förbi Moss och vill ha en undersökning eller kanske en löpstegs-analys så bokar du det via vansjoklinikken.no